Om mig

Om kunstneren

Jeg hedder Michelle Andreassen, er 38 år ung, født og opvokset i Esbjerg. Jeg har boet mange forskellige steder i Danmark, men har også boet i Tyskland, Spanien og Frankrig, hvor jeg har samlet en del inspiration.

 

Jeg er nu bosiddende i Bredballe, Vejle Ø sammen med min mand og vores 2 børn, hvor jeg nyder de smukke omgivelser som inspirerer mig i mine kunstneriske udfoldelser.

 

Så længe jeg kan huske har jeg elsket at tegne og male, og allerede i en meget ung alder lavede jeg vellignende portrætter. På grund af al den ros jeg fik, har jeg altid holdt ved mine kunstneriske evner, taget kurser og gået til billedkunst, hvor jeg første gang malede på lærred. Noget der nu er blevet en lidenskab for mig og den bedste måde jeg kan stresse af på. Jeg finder en ro og tilfredstillelse i at male, som jeg ikke kan finde andetsteds.

 

I en lang periode malede jeg næsten udelukkende abstrakt, fordi det gav mig en mulighed for at lægge nogle følelser i maleriet som ikke kommer til udtryk i andre former for maleri. Inspirationen til det abstrakte finder jeg i livets op- og nedture samt i naturen, hvad enten det er som motiv eller udforskende teknikker med for eksempel sand, sten og glas.

 

Nu er jeg dog primært portrætmaler og portrættegner, da jeg finder en stor tilfredsstillelse i at arbejde med levende udtryk og i at kunne glæde køberen med et varigt minde. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være personer, jeg maler også gerne kæledyr, huse, biler eller hvad man nu gerne vil have foreviget på et lærred.

 

Fra tegning til maleri på lærred til vægmaleri - Ingen opgave er for lille eller for stor. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

 

Jeg sælger via denne hjemmeside, privat og på udstillinger.

 

 

 

De venligste hilsner

 

Michelle Andreassen

Lervangen 46

7120 Vejle Ø

Tlf.: 50850003

MilleA© Copyright 2013, Michelle Andreassen. All Rights Reserved.