Leveringsvilkår og betingelser

Betaling og Levering

Malerierne leveres med posten eller afhentes hos mig i Vejle.

Betaling kan foregå enten med Paypal eller ved bankoverførsel.

 

Porto betales af kunden, da mine malerier i forvejen sælges meget billigt. Bestillinger på over kr. 2000,- er portofri - dette gælder dog ikke portrætmalerier, tilbud eller særbestillinger. Prisen udregnes efter postdanmarks priser og emballagebehov.

 

Fortrydelsesret

Skulle du fortryde et køb kan du inden 2 uger returnere maleriet i samme stand og lige så godt indpakket som du modtog det. Du betaler selv evt. porto og efterkravsgebyr. Beløbet indsættes på din konto umiddelbart efter modtagelsen. Dette gælder dog ikke portrætmalerier eller særbestillinger som må forventes ikke kan videresælges.

 

Ved portrætmaleri forudbetales enten via check, Paypal eller overførsel til min bankkonto, evt. kun et depositum hvis du foretrækker det således.

Jeg sender billeder af portrættet som skitse inden betaling og igen når det er færdigt, så du løbende har mulighed for at få lavet ændringer på det. Til gengæld er der ingen returret, da jeg ikke kan sælge det til anden side.

 

Alle priser er inklusive moms.

 

Bestillinger kan afgives enten via email på millea@millea.dk eller på telefon: 50850003

 

Gavekort

Vil du gerne forære et maleri i gave, men er du i tvivl om modtagerens smag, kunne det være en mulighed at give et gavekort. Du bestemmer selv beløbet og det er med 2 års gyldighed.

 

Mille A

v/ Michelle Andreassen

Lervangen 46

7120 Vejle Ø

 

tlf.: 50850003

 

E-mail: millea(snabel a)millea.dk

MilleA© Copyright 2013, Michelle Andreassen. All Rights Reserved.