Portrætmaleri

Jeg maler efter foto og vil gerne have flere billeder af personen/personerne, så jeg kan få et ordentligt indtryk af skygger, særlige træk samt farver, også selv om jeg skal male efter et bestemt billede. Det vigtigste er at fotografiet er meget skarpt og detaljeret så jeg ikke skal gætte mig frem til om personen har lange øjenvipper, smilerynker osv. Jeg er meget fokuseret på detaljer, så du kan være sikker på at få et maleri hvor der er lagt et stort arbejde i de personlige træk. Er du mere interesseret i et grovere maleri kan det også lade sig gøre. Jeg kan kopiere stilen fra næsten ethvert maleri hvis du har særlige ønsker.

 

Særbestillinger

Har du en sjov eller anderledes idé til et maleri du gerne vil have lavet, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

 

Det kan være en børnetegning du gerne vil have kopieret op i stor størrelse på et lærred, et maleri af dit hus, din bil, dit kæledyr, din have eller et fredfyldt sted fra din ferie som du lige har et billede af.

 

Du kan også få skrevet dit eget digt, et sangvers, dit motto eller noget helt fjerde ind i et maleri.

 

Har du nogle rigtig gode billeder af dine børn, men synes du at et portrætmaleri er for dyrt - så få lavet et abstrakt maleri bygget op omkring papirbillederne af dine børn. Hvis du sender mig et digitalt foto kan jeg også lave et stofprint af det og klistre på lærredet inden jeg lægger strukturgips og maling på.

 

Send mig en email på millea(snabel a)millea.dk eller ring til mig på tlf: 50850003. Så skal vi nok finde ud af det.

 

Få inspiration til en bestilling ved at se nogle af mine tidligere malerier på følgende link:

 

My paintings

Portrætmaleri efter foto

 

Den personlige gave med sjæl. Få lavet et flot og holdbart minde.

 

Bryllup - Konfirmation - Barnedåb - Fødselsdag - Jul - Jubilæum

Der er mange begivenheder som fortjener at blive foreviget i et flot maleri og her kan du få det gjort professionelt og til en konkurrencedygtig pris.

 

Jeg maler også dyr, biler, huse og hvad der ellers kunne være interesse for.

MilleA© Copyright 2013, Michelle Andreassen. All Rights Reserved.