Den Spirituelle Guide logo

Hej, jeg hedder Michelle Andreassen

Her kan du læse om min rejse til mit drømmeliv

Michelle Andreassen nyder livet i Grækenland

Min rejse fra at være dybt rodfæstet i logik, research og sund fornuft til at føle mig hjemme i en ny virkelighed i kontakt med energier, åndelige vejledere og engle har været lang og snørklet, men sådan er de bedste rejser nogle gange.

Hvis du ikke er til lange, men sandfærdige, eventyr, får du her den korte introduktion af mig, og kan du vælge om du vil læse mere.


Jeg er født i 1977 i Esbjerg, men har også boet i Kolding, København, Benalmadena Costa i Spanien, Duisburg i Tyskland, Sète i Frankrig og Vejle, hvor jeg i dag er bosat med min mand og vores to børn, som er ved at flytte fra reden. Mit liv har haft mange op- og nedture, som har givet mig et stærkt indre kompas og et dybt behov for at leve et liv med formål og glæde - hver dag.

Jeg har arbejdet inden for mange områder og har mange uddannelser, da jeg er rmest afhængig af at udvikle mig selv og mit kendskab til verden omkring mig. Dette har ltes utilfredsstillende, da jeg ikke har holdt mig længe nok til et område til at blive ekspert, hvilket engang var vigtigt for mig, da anerkendelse i mange år var min målsætning, men som clairvoyant er det en kæmpe fordel at jeg har prøvet en masse og derfor har en større referenceramme i mine læsninger.

Jeg har beskæftiget mig målrettet med healing og clairvoyance siden 2018, men da jeg er skeptisk af natur og har brug for at se mange beviser for noget abstrakt, er det først fra 2023 jeg har været klar til at gøre det til min profession. Jeg indså i 2019 at jeg altid har baseret min identitet mit job, hvilket ikke ngere tilfredsstillede mig, da jeg pludselig ikke ngere vidste hvorfor det var vigtigt at bevise at jeg var intelligent og dygtig. Derfor sagde jeg min lektorstilling op fra start 2020, uden andre planer end at tage til Indien og dyrke yoga og meditation, jeg kunne lære mig selv at kende fra en frisk. Og kom pandemien midt i mit Indien-eventyr og tvang mig til virkelig at tage stilling til hvad jeg ville, for jeg havde jo opsagt et godt og velbetalt job, jeg blev nødt til at finde ud af hvad jeg brændte for, hvilket viste sig at være personlig udvikling og det alternative.

Flere uddannelser og kurser senere er jeg slet ikke i tvivl om at det altid har været meningen at jeg skulle være clairvoyant coach og healer, men hold nu op hvor har jeg fået mange knubs, når jeg har afvist den side af mig, fordi jeg var overbevist om at jeg ville miste al den anerkendelse jeg havde oparbejdet, som jeg nu ved ikke har mere værdi end hvad jeg selv gger i det. Men det kræver alligevel en omstilling at fra at være underviser i programmering og digital brugeroplevelse, samt foredragsholder om UX og gamification til at springe ud som "spåkone", hvor jeg ikke kan bevise min kompetence ved andet end folks tilbagemeldinger. Jeg skulle først selv overbevises om mine evner og den livsmission som ligger i kortene, før jeg kunne blive Den Spirituelle Guide, men nu er jeg landet her og glæder mig til alle de oplevelser som venter mig og alle de skønne sjæle som jeg skal guide deres egne rejser. 


Jeg arbejder primært med klarsyn, klarviden, klarhørelse, energihealing og englehealing, kognitiv coaching, skyggearbejde, værdiafklaring og livsdesign, men kan inddrage flere metoder efter behov.


Vil du vide hvad jeg kan gøre for dig, bestil gerne en gratis afklarende samtale tlf. 50 850 003.

MERE MELLEM HIMMEL OG JORD - MEN HVOR ER BEVISERNE?


Det er ikke min opgave at overbevise andre om det alternative, men jeg håber at kunne inspirere til et åbent sind


Jeg bliver ofte spurgt om jeg er født med mine evner, men svaret er ikke så simpelt som man skulle tro.

Vi er alle født med evner, men ligesom man skal lære at tale, skal man også lære at benytte sin intuition og de andre gaver man har fået med.

Jeg har brugt meget af mit liv på at søge efter meningen med livet og har læst om religioner,, deltaget i møder og været nysgerrig på hvad andre tror på, uden dog at kunne finde min plads, da der var for meget udelukkelse, skam og hierarki involveret. En overgang troede jeg at jeg havde fundet svaret i Wicca, som er en heksereligion med dybe rødder i naturen, men tilbedelsen af guder fandt jeg svær at forholde mig til. Det åbnede dog for indsigten om energier, da man påkaldte den gud eller gudinde som besad de egenskaber man ønskede hjælp fra, hvilket tiltalte mig og stemmer godt overens med at moderne healere og clairvoyante ofte arbejder med de engle som repræsenterer bestemte egenskaber. Dog havde jeg udviklet modstand mod religion generelt, da alt for meget had, folkemord og terror er blevet begået i en eller andens guds navn, så jeg troede ikke på noget som helst i biblen, heller ikke engle. Men de fandt mig på et tidspunkt hvor jeg var klar til at åbne mig for deres hjælp. Mere om det senere.


Jeg tænker at nogle nok ville beskrive mig som stædig og bedrevidende i mine yngre år (og enkelte også i dag), da jeg altid har været enorm videbegærlig, men samtidig har jeg haft en kraftig følelse af at have ret i mange situationer, som ikke har været lige så logisk for andre som for mig selv. Jeg ved i dag at det ofte skyldtes min klarviden, som er en af de sanser der ofte kaldes clairvoyance, men som udtrykker sig i en mavefornemmelse og ikke i billeder. Du kender den måske som din intuition, hvis du er i god kontakt med din mavefornemmelse.

Jeg har en formodning om, at mange dygtige clairvoyanter har været udsat for en slags traume, som både har skærpet deres sanser og har givet dem et behov for at skabe mening med deres oplevelser, hvilket også er gældende for mig. Jeg blev mobbet i folkeskolen og havde udviklet en sjette sans, som fortalte mig hvornår jeg skulle være på vagt eller ligefrem gemme mig i frikvarteret. Som barn er det svært at forstå og forholde sig til andres handlinger, da man først er ved at lære sig selv at kende, så jeg har altid antaget at jeg bare var god til at analysere og drage logiske konklusioner baseret på personer og omstændigheder. Men som jeg blev ældre begyndte jeg at se et mønster og ved nu at jeg har benyttet mine evner uden at være klar over det, især når jeg har drukket alkohol og ikke har haft min mur oppe. Jeg har altid ønsket at hjælpe folk, at gøre dem stærkere og mere tro mod egne værdier, så når jeg møder folk under festlige omstændigheder, skal jeg virkelig tage mig sammen for ikke at agere coach, når jeg aner sammenhænge og blokeringer, som de ikke lader til selv at være opmærksomme på. Efter flere gange at have oplevet at fremmede mennesker efter korte samtaler undrende spørger hvordan jeg kender dem så godt, nogle endda med tårer i øjnene, har jeg sidenhen opdaget at jeg ikke bare var Sherlock Holmes-analytisk, men har fået informationer fra deres energifelt. Dette har lært mig at lukke ned for mine antenner, så jeg aldrig bevidst "lurer" i andres liv uden tilladelse.


Min familie har altid været meget åben for det alternative og flere familiemedlemmer har benyttet sig af healere. Min far har flere gange fået varsler, hvor han f.eks. vidste inden telefonen ringede at de skulle gøre sig klar, fordi der var sket noget. Dette skete både da jeg styrtede på min cykel og da jeg var ved at drukne. Han havde desuden healende evner, men havde ikke lært at benytte dem, så han sugede andres smerter til sig og skulle selv kæmpe med overvældende hovedpiner. 

Min egen interesse for det alternative har altid været på et niveau af interesse og misundelse, for jeg ville så gerne have magiske evner - sikkert fordi jeg altid har følt mig anderledes og havde et behov for at være unik og ikke bare udenfor.

HEALING MED ENGLE


Jeg havde meldt mig på det forkerte kursus. Eller havde jeg?


Jeg var blevet nysgerrig på healing og havde været et par gange til nogle gruppehealinger hos The Art of Healing Aarhus hos skønne Kaori Egholm, som introducerede mig for energierne i og omkring mig, hvilket gav mig lyst til at lære mere. Så jeg meldte mig til kurset Spirituel healing hos Common Sense i Vejle, og troede at jeg skulle arbejde videre med det Kaori havde introduceret mig for, men healing er ikke bare healing. Kaori benytter Reiki healing, hvor man trækker energierne fra universet og Spirituel healing (også kaldet trance healing) er et samarbejde med sine guides og med engle, og på daværende tidspunkt var jeg ikke i kontakt med mine guides og troede da slet ikke på engle, så jeg blev noget overrasket da undervisningen begyndte.

Nu havde jeg jo betalt, så jeg besluttede mig for at tage den læring jeg kunne få ud af det, hvilket jeg er lykkelig for i dag, for hold nu op hvor blev jeg udfordret på den sunde måde!


I Spirituel healing finder man en meditativ tilstand, hvor man rækker sin energi ud og forbinder sig med sine spirit guides, dvs. den eller de "skytsengle" du har med dig, og fungerer udelukkende som en kanal for den energi og healing som klienten har behov for.  En af dagene sad vi i en cirkel og skulle skiftevis forbinde os med vores guides, hvor de andre fungerede som energiforstærkere (en vild oplevelse, når alle arbejder med samme mål), Jeg er en utålmodig og rastløs person, især når jeg er lidt skeptisk over for det som foregår, så da det blev min tur, var der nok en forventning om at det ville tage lidt tid. Jeg rakte ud og fik forbindelse med energierne, men pludselig skete der noget som jeg næsten ikke kan beskrive og som giver mig tårer i øjnene af taknemlighed, imens jeg skriver dette. Jeg fik en klar følelse af en større tilstedeværelse bag mig og følte helt tydeligt at der blev lagt et par vinger rundt om mig som i en kærlig omfavnelse. Når man ikke vil tro på engle, fordi man så måske er nødt til at tro på mere end man har været klar til, så er det en overvældende oplevelse, hvor følelserne drøner rundt imellem overraskelse, glæde, vantro, fred og overgivelse, men jeg endte med accept og følte at hele mit væsen udstrålede ro og kærlighed og kunne slet ikke forstå at de andre ikke opdagede det, selvom jeg egentlig bare sad med lukkede øjne på en stol. "Kan I virkelig ikke mærke det", tænkte jeg. Så lød det fra min underviser Rikke Mors "Er det ikke ligesom om der er engleenergi herinde?", og så turde jeg at tro på det jeg følte. En af de andre deltagere på holdet kan se entiteterne og fortalte at han havde set to engle ved min side, så herefter har jeg været åben for at arbejde med englene i min dagligdag.

UDVIKLING AF CLAIRVOYANTE EVNER


At se sin frygt for det ukendte i øjnene og stille sig selv til tjeneste for et højere formål


Jeg har dog med tiden også fået udviklet et meget stærkt klarsyn, hvor jeg ser billeder og små film for mit indre øje, og desuden kan jeg mærke ting i kroppen via klarfølelse, så de tre sanser i samspil giver mig en fordel, når jeg skal hjælpe en klient.

JEG ER TAKNEMLIG FOR, AT DER ALTID ER MERE AT LÆRE.

DET ER UMULIGT FOR MIG IKKE AT FORDYBE MIG I NYE EMNER,

SOM FANGER MIN NYSGERRIGHED.

Et udvalg af mine uddannelser og kurser 


 • Livsdesign- og Skyggecoach - Henriette Søvind
 • Clairvoyant Medium Healer - Judy Rasmussen, Skolen for Clairvoyance, Medieskab og Healing
 • Yoga Life Coach - Transformation Academy Coaching
 • How to be a Psychic Medium - Julian Jenkins
 • Definitive Spiritual Guide to Psychic Mediumship Development - Julian Jenkins
 • Yoga Teacher - Adishakti Yoga Shala
 • Spiritual Facilitator - Heart Spirit
 • Reiki level I, II and Master/Teacher Program - Lisa Powers (currently level 2)
 • Trance Healing - Daniela Hills
 • Spiritual Healing 1 & 2 - Common Sense
 • Børn og unge med angst - Generator
 • Coaching for supervisors - Business Academy Aarhus

Take a seat

Learn to meditate

Meditation er nok mit vigtigste værktøj, både når det kommer til at udvikle og vedligeholde mine clairvoyante evner og når jeg skal være balanceret og i stand til at nyde hver dag.

unsplash